На місці катастрофи російського лайнера Airbus А321 в Єгипті рятувальники виявили тіла мінімум п'ятьох дітей.

Про це повідомляє арабське видання Al Arabia.

Джерело пише, що в результаті падіння лайнер розбився на дві частини.

У той же час в агентстві відзначають, що з-під уламків Airbus А321 лунають голоси пасажирів.

"Команда рятувальників намагається дістатися до секції літака, де є пасажири. Ми сподіваємося знайти живих після того, як чули голоси", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За даними ЗМІ, рятувальні служби Єгипту виявили на місці катастрофи літака А321 на Синайському півострові чотирьох пасажирів, що вижили.

Варто відзначити, що всі матчі 14-го туру Російської футбольної прем'єр-ліги почнуться з хвилини мовчання у зв'язку з катастрофою. Про це заявив виконавчий директор ліги Сергій Чебан.

Читайте також: У Єгипті розбився російський авіалайнер з 224 пасажирами

Нагадаємо, літак A-320 рейсу KGL9268 вилетів з Шарм-еш-Шейха в Санкт-Петербург 31 жовтня в 5:51 ранку (6:51 за московським часом) і пропав з радарів через 23 хвилини після зльоту. На борту лайнера знаходилися 217 пасажирів і сім членів екіпажу. Серед них було 17 дітей у віці від 2 до 17 років.

Літак впав в центральній частині Синая біля міста Ель-Хасна. Лайнер розвалився на дві частини.