Російські правоохоронці почали кримінальну справу проти 15 мешканців Дагестану за зв'язок з "Ісламською державою". Незабаром на них чекає суд, пишуть російські ЗМІ.

Ще у 2013 році 15 уродженців Дагестану вирушили до Сирії та приєдналися до ІДІЛ. Там вони брали участь у терактах та військових діях проти диктатури Асада.

Наразі представники російського закону звинувачують кавказців в участі на території іншої держави в бойовій організації, яка на території РФ вважається терористичною.

Усього у складі ІДІЛ перебували та перебувають майже дві тисячі росіян за увесь час. 400 з них вже потрапили під закон у себе на батьківщині. Зазначимо, що більшість з них є вихідцями з Кавказу.

Читайте також: Туреччина вбила 2 тисячі терористів - Ердоган

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нещодавно на сайті Єврокомісії з'явився документ про санкції для терористів "Ісламської держави". У цьому списку були два десятки дагестанців та чеченців.

Армія Путіна, за офіційною версією, чинить опір ісламським радикалам у Сирії. Насправді ж Росія лише допомагає Асаду тримати владу та нищить повстанців.