Катастрофу з падінням російського літака в Єгипті пов'язали зі святкуванням Геловіна.

Як повідомляє УНІАН, голова регіонального відділення партії "Справедлива Росія" в Санкт-Петербурзі Олег Нілов запропонував назавжди заборонити "західне свято".

Він наголосив, що день жалоби щодо загибелі 224 людей оголосили лише на один рік, а наступного року молодь знову надягатиме костюми вампірів та відьом.

Нілов наголосив, що відповідне рішення запропонував ввести губернатору Георгію Полтавченко меру російської столиці Сергію Собяніну.

При цьому депутат Державної Думи наголосив, що Геловін є шабашем та згубно впливає на молодь, яка повинна наслідувати російські духовні цінності.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Подібної думки дотримується патріарх РПЦ Кирило. Він розкритикував тих, хто святкував Гелловін в день трагедії. Головний священик РПЦ Кирило закликав молотися за тих, хто брав участь у костюмованому "шабаші".

Він підкреслив, що якщо масово не помолитися за таких людей, то їх може "Господь покарати".

Читайте також: Російського журналіста шокувала реакція українців на авіакатастрофу в Єгипті

Нагадамємо, що популярне західне свято Гелловін заборонили святкувати у школах Архангельська, адже цінності свята не співпадають з російськими "скрєпами".