Московський спецназ розстріляв тварин зоопарку, на місці якого планується будівництво елітного житлового комплексу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала телеведуча Дана Борисова.

"Друзі, ось що діється в нашому житловому комплексі, де живуть Тіматі, Гарік Мартиросян та інші зірки ... відстріл тварин!" - Написала Борисова, розмістивши оголошення мешканців будинку.

Користувачі соцмереж висловили обурення подібними діями влади.

У коментарі російському виданню Борисова зізналася, що розстріл тварин відбувався на очах у її восьмирічної доньки.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Це було приблизно о десятій ранку. Як і завжди, у парку гуляли мами з дітьми. Раптом приїхали три машини, звідти вийшли люди в чорному з автоматами, вони оточили всю територію і змусили всіх вийти. Потім пролунали постріли. Все, що вони робили, було видно через паркан!

Читайте також: У маніяка-живодера Мільчакова в Росії украли пістолет і гроші

Після цього вони стали виносити щось і вантажити в машини, а сьогодні зоопарк був уже закритий, тварин там не виявилося. Мешканцям сказали, що у нас відбирають цю територію, компанія "Мортон" хоче побудувати там новий будинок і автомобільну парковку", - розповіла телеведуча.