Президент Південної Кореї Пак Кин Хе, прем'єр Китаю Лі Кецян і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе оголосили про повне відновлення співробітництва між їхніми країнами в Сеулі в неділю, 1 листопада.

Про це пише Deutsche Welle.

"Ми прийшли до думки, що тристороння співпраця повністю відновлено в результаті цього саміту", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Аль-Каїда намагається об'єднати всіх терористів спільною метою

Згідно спільної заяви глав держав, яку оприлюднили після вчорашнього тристороннього саміту, лідери обговорили питання безпеки і торгівлі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як зазначила Пак Кин Хе, вона погодилася з главами урядів Китаю та Японії про співробітництво для створення зони вільної торгівлі - "Всеохоплюючого регіонального економічного партнерства".

Нагадаємо, ця зустріч в Сеулі була першим самітом лідерів цих трьох держав за більш ніж три роки.