Лідер терористичної організації "Аль-Каїда" Айман аль-Завахірі закликав терористів зупинити внутрішню боротьбу та почати спільні дії супроти загроз, що йдуть від Росії та Заходу в Сирії та Іраку.

Про це пише Reuters.

"Американці, росіяни, іранці, алавіти і "Хезболла" об'єднуються у війні проти нас. Невже ми не здатні зупинити боротьбу між собою і направити наші спільні зусилля проти них?", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Більше 40 талібів сьогодні знищили в Афганістані

Заяву опублікували на одному із сайтів, пов'язаних з "Аль-Каїдою", в неділю, першого листопада.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Згідно інформації видання, хоча поки точно невідомо, коли саме терористи зробили таку заяву.

Оскільки мова йде і про російську агресію в тому числі, вони точно записали звернення після 30 вересня, опісля того, як Російська федерація розпочала операцію з повітря проти опозиційних груп та радикальних ісламістів ІДІЛ.

Нагадаємо, раніше Аль-Каїда обіцяла надати допомогу терористам "Ісламської держави" у боротьбі із коаліційними силами, очолюваними Сполученими штатами.