Калінінградські підприємці, які займаються перевезеннями, повідомили, що митниця Білорусі заборонила проїжджати по своїй території фурам, які йдуть за вантажем у Росію. Повідомляють Економічні Вісті.

За словами підприємця Дмитра Бочарова, митники розвернули тягач з причепом, який їхав за товаром в Москву. Це сталося вночі на литовсько-білоруській ділянці на пропуску Котлівка.

Читайте также: Дочка Шойгу заперечує інформацію про купівлю землі на Рубльовці

"Протягом декількох років наші вантажівки відповідно до документів Калінінградської обласної митниці їздили через Білорусь до Росії. Сьогодні митники показали нам документ, підписаний чиновниками Білорусії, який забороняє порожнім транспортним засобам, зареєстрованим в Калінінградській області, в'їжджати на митну територію Євразійського економічного союзу", - розповів підприємець.

Після прохання надати письмові пояснення, митники зробили це на документі, виданому російськими колегами.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще