Пасажири британських поїздів з квітня 2016 року зможуть повернути вартість квитка, якщо у вагоні поїзда, де є табличка "Wi-Fi on board", не працює Інтернет. Повідомляє Euromag.

Пасажири першого класу також мають право вимагати повного відшкодування вартості квитка, якщо у вагоні вони не знайдуть вільних місць.

Обговорювати нововведення департамент транспорту буде протягом місяця. Питання, як відшкодовувати компенсація пасажирові, якщо Wi-Fi з'явився на декілька хвилин, а потім зник до кінця подорожі, ще не вирішено.

Читайте також: Санкції Заходу не дозволяють Росії освоювати Арктику

Нагадаємо, що британська залізниця вважається найдорожчою у світі. Вартість квитка у Великій Британії залежить не від відстані, а від часу подорожі. У "годину пік" квитки найдорожчі.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще