Армія сирійського диктатора Башара Асада взяла під свій контроль важливе транспортне сполучення. Дорога між містами Салямія та Алеппо відтепер належить владі країни, повідомляють місцеві військові.

Під час боїв провладні угрупування знищили кілька десятків терористів та захопили шосе. Наразі там працюють сапери, які ліквідують вибухівки. Відомо, що дорогу мають відкрити вже завтра вранці.

Це транспортне сполучення з'єднує одне з найбільших міст Алеппо з провінцією Хомс та іншими землями.

Нещодавно "Ісламська держава" захопила шосе на півдні від Алеппо та відрізала армію Асада від військових баз у тому ж напрямку.

Читайте також: Дев'ятьох членів ІДІЛ заарештували у Туреччині за підготовку теракту

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, бійці Асада ведуть свої бої із підтримкою армії РФ. Путін допомагає диктатору тримати владу та нищить помірних повстанців Сирії.