Турецькі правоохоронці затримали банду ісламських терористів, які перебували у складі "Ісламської держави" та готували масштабний теракт напередодні парламентських виборів.

Про це повідомляє Reuters.

Місцева влада повідомила, що двох терористів затримали ще у п'ятницю у місті Газіантеп, а інших сімох пізніше під час додаткових слідчих дій.

"Оперативники вилучили у терористів транспортні засоби, гранати, вибухівки та зброю. Усі ці речі члени ІДІЛ збирались застосувати для теракту", - офіційна заява представників влади.

Зазначимо, що теракт мав відбутися у місті Стамбул біля офісу правлячої у країні партії, яка перемогла на парламентських виборах.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: У Росії судитимуть 15 дагестанців за членство в ІДІЛ

Нагадаємо, Туреччина веде боротьбу з ісламістами на двох франтах. Країна дає опір Робочій партії Курдистану на власній території та стріляє по терористам ІДІЛ у Сирії.