Кандидат у президенти США Джеб Буш, який також є братом колишнього президента Джорджа, приніс вибачення французькому народу через свій жарт про тривалість робочого тижня. Напередодні він покепкував над стереотипом, що французи працюють дуже мало.

Про це повідомляють у ВВС.

Буш запевнив, що своїми заявами він лише намагався підколоти свого конкурента Марка Рубіо, який більшість свого часу приділяє передвиборній агітації, а не справам у Сенаті. За словами Буша, Рубіо працює не більше, ніж француз, тобто усього три дні на тиждень.

"Господи, я образив цілу націю, яка першою посприяла нашій незалежності. Насправді я знаю, що французький робочий тиждень триваліший, ніж німецький", - розповів кандидат у президенти.

Через попередні заяви Буша серйозно образився посол Франції у США Жерар Аро.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Свої вибачення він приніс під час поїздки по штату Нью-Гемпшир. Сподіваємось, таке покаяння не викличе гніву у німців.

Читайте також: Мальдіви оголосили на місяць надзвичайний стан

Джеб Буш є представником штату Флорида та кандидатом у президенти США від Республіканської партії. Він користується попередньою підтримкою виборців, але головними претендентами на президентське крісло вважають мільярдера Данальда Трампа та екс-першу леді Гілларі Клінтон.