Суддя Верховного суду Північної Кароліни намагався підкупити агента ФБР двома ящиками пива і грошима, щоб отримати копії текстових повідомлень за участю членів його сім'ї. Про це пише Miami Herald.

Агент попередив суддю, що не має законних підстав на вилучення персональних даних, проте суддя наполіг на своєму, запропонувавши агенту подивитися, що той зможе зробити.

Агенту вдалося отримати ордер, вилучити переписку і передати її судді на носії з ФБР. Суддя виплатив агенту обіцяну винагороду, замінивши пиво 100 доларами.

Суддя був заарештований, але, потім, відпущений без застави. Однак за порушення кількох статей закону, пов'язаних з впливом на представника влади і здійснення впливу на законну процедуру за допомогою хабара, йому загрожує за сукупністю до 37 років в'язниці.

Читайте також: У Штатах помер батько "бетмобіля"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, поліція американського штату Луїзіана застрелила шестирічну дитину, намагаючись затримати її батька. Батько дитини госпіталізований з важкими пораненнями. Загрози його життю немає.