Засновники "Трансаеро" Олександр і Ольга Плешакови залишили Росію.

Про це пише Forbes.

Як стало відомо, Плешакови виїхали кілька місяців тому, але іноді бувають в Росії.

Крім того, до них приєдналася і мати Олександра Плешакова - Тетяна Анодіна (керівник Міждержавного авіаційного комітету). Тепер родина живе у Франції.

26 жовтня на сайті Єдиного федерального реєстру відомостей про факти діяльності юридичних осіб був опублікований документ, в якому говорилося про намір компанії звернутися до арбітражного суду з проханням визнати її банкрутом. У повідомленні наголошується, що кредитором компанії є ПАТ Сбербанк.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читайте також: Україна дозволила польоти російським літакам всупереч санкціям

Напередодні співвласник S7 Group Владислав Філев купив контрольний пакет акцій з наміром врятувати бізнес перевізника. Проте Росавіація вирішила відкликати сертифікат експлуатанта, що і призвело до припинення роботи компанії з 26 жовтня.