Індійська влада анулювали ліцензію екологічної організації Greenpeace на роботу в цій країні, говориться в фейсбуці Greenpeace.

Організації дали 30 днів на припинення діяльності. За словами уряду штату Таміл-Наду, де зареєстрована Greenpeace, організація порушила закони і замішана у фінансових порушеннях і підробці звітності, додає Reuters.

Читайте також: Три мільйони людей помирає щороку через брудне повітря

Greenpeace відкинула звинувачення і пообіцяла оскаржити рішення в суді. Вона також запропонувала бажаючим підписати петицію на її захист.

У квітні індійська влада призупинили дію ліцензії Greenpeace на півроку через те, що організація нібито занижувала дані про отримані з-за кордону пожертвуваннях і використовувала їх без дозволу уряду. Greenpeace оскаржила призупинення ліцензії в суді, але 6 листопада її анулювали без проведення судових слухань.

Популярні новини зараз
Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще