Столиця Великої Британії очолила рейтинг фінансових центрів світу. Про це повідомила прес-служба Всесвітнього економічного форуму.

На першій сходинці Лондон змістив американське місто Нью-Йорк. Головне місто Сполученого Королівства вже в котре очолює цей список. Воно піднялося у рейтингу на 12 балів з березня цього року.

Трійку лідерів замикає Гонконг. Також у десятці присутні Сингапур, Токіо, Сеул, Цюрих і Торонто. На 9 та 10 місцях ще два представники США - Сан-Франциско та столиця Вашингтон.

Рейтинг від Всесвітнього форуму складається двічі на рік та ведеться із 2007 року. Аналітики оцінюють розвиток фінансового сектору, інфраструктуру, людський капітал, ділове середовище та інші загальні фактори.

Читайте також: США готові перерахувати Україні черговий мільярд доларів

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нещодавно міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив, що Україна у наступному році планує потрапити у Топ-50 країн за легкістю ведення бізнесу.