Кількість жертв трагедії у нічному клубі в Бухаресті, яка сталася у жовтні, знову зросла та перевалила за півсотні.

Про це пише Корреспондент.

"У середу з'явилася інформація про смерть двох підлітків 18 і 19 років. Їх лікували у Великій Британіх. Також, помер бас-гітарист гурту Goodbye to Gravity, який виступав у той вечір, коли сталася пожежа", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Феєрверк - причина пожежі в нічному клубі Бухареста

Згідно інформації, тридцятитрирічного музиканта Алекса Паску транспортували на літаку румунського Міністерства внутрішніх справ із лікарні Бухареста до Парижа. Він помер незабаром після приземлення.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Надійшло повідомлення про загибель трьох інших учасників гурту. Живим, наразі, лишився лише соліст Андрій Галуте.

Всього, в лікарнях Бухареста залишаються 76 чоловік. 24 з них - у критичному стані, ще 29 осіб шпиталізовані за кордоном.

Нагадаємо, попередньо, причиною пожежі в ніч з 30 на 31 жовтня в нічному клубі Сolectiv, став феєрверк. Його запустили у той момент, коли гурт виконував пісню "День, в який ми помремо". У момент трагедії в клубі перебувало до 400 чоловік.

Господарів клубу заарештували на 30 днів. Триває слідство.