Російські депутати від Комуністичної партії закликали президента РФ Володимира Путіна тимчасово заборонити польоти росіян до Туреччини та Тунісу. Авторами звернення стали Валерій Рашкін і Сергій Обухов, пише УНН.

"Просимо вас розглянути питання про включення до переліку територій, на які указом президента Російської Федерації від 08.11.2015 № 553 російським авіакомпаніям тимчасово заборонено здійснювати повітряні перевезення громадян з території Російської Федерації, Турецької та Туніської республік", - йдеться у зверненні народних обранців.

Комуністи вважають, що польоти до Туреччини і Тунісу можуть бути небезпечні через те, що в цих країнах діє терористичне угрупування "Ісламська держава".

Читайте також: Росія зібралась перетворити Крим на Єгипет

Асоціація туроператорів Росії зазначила, що не може заборони перельоти до цих країн, тому що подібними питаннями займається Федеральна служба безпеки.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, раніше президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про тимчасову заборону перельотів з Росії до Єгипту.

Згідно з документом, туроператорам рекомендується утриматися від продажів будь-яких турів до цієї країни.