Італійські правоохоронці провели антитерористичну операцію із кодовою назвою JWEB у кількох європейських державах. Про її результати вони відзвітувалися місцевим ЗМІ.

Усі підозрювані, яких затримали на європейському континенті, пов'язані зі світовими терористичними організаціями. Наразі невідомо, про національний склад злочинців, але італійців в угрупуванні точно немає.

Поліція не розповсюджує інформацію про причетність злочинців до тих або інших терористичних угрупувань. Також невідомо, які саме злочини коїли ці особи. Така таємність пов'язана зі слідчими діями, які все ще тривають.

Читайте також: Родичі лідера Венесуели виявились наркобаронами

Нагадаємо, Італія бореться із нелегальними емігрантами з півночі Африки, яких доставляють до країни, у тому числі, і європейці. Вони заробляють на цьому гроші.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще