Зовнішня розвідка Німеччини шпигувала за ФБР та американськими компаніями, які виготовляють озброєння.

Про це повідомляє німецька радіостанція rbb-Inforadio.

Джерела походження інформації не вказуються, але зазначається, що німецька розвідка стежила за багатьма європейськими та американськими компаніями. Зокрема, й за оборонними підприємства США, такими як Lockheed.

Радіостанція заявляє, що служба зовнішньої розвідки Німеччини шпигувала й за Міжнародним кримінальним судом в Гаазі. Також вона вела спостереження за цивільними організаціями – ЮНІСЕФ та Всесвітньою організацією з охорони здоров'я.

Читайте також: Німецька розвідка шпигувала за країнами-союзниками

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Раніше в ЗМІ з'явилась інформація про шпигунство німецького розвідувального відомства за міністром закордонних справ Франції Лораном Фабіусом та німецьким дипломатом Хансйоргом Хабером. Представник Німеччини у період з 2008 по 2011 роки був керівником місії спостерігачів Європейського союзу у Грузії.

Нагадаємо, два роки тому виник політичний скандал. Його причиною стало те,що розвідувальна служба Німеччини до 2013 року шпигувала за посольствами й інституціями країн Євросоюзу та США.