"Ісламська держава" опублікувала відеозапис з обіцянкою "дуже швидких" атак на Росію, передає Reuters.

SITE уточнює що запис з погрозами російською мовою був поширений на ресурсі "Аль-Хайят", що публікує послання ісламістів. На відео демонструються сцени вбивств. Терористи оголосили, що "скоро, дуже скоро" проллється "океан крові".

Бойовики у вересні 2014 року вже погрожували почати бойові дії на Північному Кавказі і в Чечні. Глава Чечні Рамзан Кадиров тоді пообіцяв, що "той, кому спало на думку висловити загрозу Росії і вимовити ім'я президента нашої країни Володимира Путіна, буде знищений там, де він це зробив".

Читайте також: До катастрофи російського літака в Єгипті причетний лідер ІДІЛ на Синаї - ЗМІ

"Ісламська держава" в Росії визнана терористичною організацією і заборонена. Офіційно, саме проти ІДІЛ Росія веде бойові дії в Сирії. У свою чергу, ІДІЛ взяла на себе відповідальність за авіакатастрофу російського А321, який летів з Єгипту до Санкт-Петербургу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще