У грецьких Афінах сьогодні, 12 листопада, під час антиурядових протестів відбулися сутички з поліцією.

Про це повідомляє Euronews.

На вулиці столиці Греції вийшли десятки тисяч людей з бажанням висловитися проти жорстких заходів економії, раніше прийнятих урядом країни за погодженням з міжнародними кредиторами.

Під час ходи демонстранти почали кидати в поліцейських пляшки із запальною сумішшю. У відповідь поліція застосувала сльозогінний газ. Також повідомляється про підпал автомобілів і розбиті вітрини.

Зазначимо, що сьогодні в Греції за закликом профспілок проходить загальний страйк. За деякими оцінками, в демонстраціях беруть участь від 30 до 70 тисяч осіб, серед них комунальні служби, співробітники міністерств, банків та університетів.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

В Афінах призупинили роботу метрополітену, не працюють поліклініки, скасовано більшість внутрішніх авіарейсів.

Читайте також: Каналізаційний скандал у Канаді: жителі Монреаля мітингують (відео)

Нагадуємо, 6 листопада парламент Греції проголосував за другий пакет реформ, який передбачає введення частини узгоджених з кредиторами реформ по третій програмі допомоги обсягом в 86 мільярдів євро.