Суд присяжних у Брукліні, Нью-Йорк, визнав невинним 80-річного Вінсента Асара, підозрюваного в пограбуванні аеропорту імені Джона Кеннеді в грудні 1978 року. Про це повідомляє ВВС.

Асара вважають одним із важливих членів мафіозного клану Бонанно. Під час тритижневого судового розгляду його виправдали за всіма пунктами звинувачення, серед яких - убивство, здирництво й інші злочини, вчинені в період з кінця 1960-х по 2013-й рік.

Крадіжка в п'ять млн доларів готівкою і коштовностей на суму один млн доларів із вантажного термінала авіакомпанії Lufthansa в аеропорту імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку 1978 року стала найбільшою на той час. А зараз викрадене зловмисниками оцінили б у 20 млн доларів.

Після арешту Асара торік багато хто сподівався, що справу про пограбування в аеропорту нарешті закриють.

Читайте також: Американський суддя підкупив агента ФБР двома ящиками пива

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Коли Асар сідав у машину, що чекала на нього біля будівлі суду, він жартома сказав адвокатам: "Семе, простеж, щоб вони не побачили тіло в багажнику".

Відзначимо, пограбування аеропорту імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку лягло в основу фільму "Славні хлопці" Мартіна Скорсезе.