У апартаментах, якими користувались підсудні по справі вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова, знайшли наркотичні речовини.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"В одній із квартир в Москві виявили пакет із білим порошком, який фахівці визначили як героїн, та грудку бурої речовини, яку ідентифікували як гашиш", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Убитий Немцов став третім фіналістом на премію Сахарова

Згідно інформації, житло колишній замкомандира батальйону МВС "Північ" Руслан Геремеев орендував для імовірного "вбивці" Нємцова Заура Дадаева, а також Анзора Губашева і Беслана Шаванова, які проходять по тій же справі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наркотичний слід з'явився в справі Нємцова з самого початку. Головний обвинувачений Дадаєв був затриманий в Інгушетії саме співробітниками ФСКН за підозрою у вживанні заборонених речовин і лише потім переданий ФСБ.

"Героїн у квартирі могли залишити і її господарі, і численні гості, які там бували. Нарешті, я не виключаю, що наркотики взагалі підкинули під час обшуку", - сказав адвокат Шамсудін Цакаєв.

Нагадаємо, Бориса Нємцова застрелили на Великому Москворецькому мосту в центрі столиці 27 лютого. У опозиціонера потрапило чотири кулі, він помер на місці.