Агентство Reuters опублікувало данні компанії Deloitte Associate про дослідження витрат європейських країн на Новий рік. Родини більшості держав вимушено урізали суми своїх подарункових бюджетів.

Середній європейський бюджет на подарунки цього року складе 513 євро - це на 0,28% менше, ніж у минулому році.

Більш за все економити у цьому році будуть росіяни та греки. Представники Балкан через фінансову кризу готові розпрощатися із 402 євро на свята - у минулому році тратили на 8,63% більше. А росіяни у середньому потратять майже на 7% менше ніж у минулому році - 217 євро.

Найбільш щедрою країною виявилась Великобританія - 884 євро та на 0,68% більше ніж у 2014 році.

Також свої бюджети збільшили французи - 577 євро (+0,23%), данці - 617 євро (+5,21%) та обачливі німці - 423 євро (+0,87%).

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

У дослідженні приймали участь 14 тисяч респондентів з усіх європейських країн.

Читайте також: У Росії вчитимуть оборонятися селфі-палками

Точно не поїдуть росіяни відпочивати до Єгипту на цьогорічні свята. Путін заборонив усі рейси до курортної країни після авіакатастрофи, у якій загинули усі пасажири та члени екіпажу.