Мешканець США Джеймс Осман відпочив на круїзному лайнері компанії Holland America Line ще у 2011 році. Він просто йшов та отримав сильний удар по голові від автоматичних дверей, повідомляє The Daily Mail.

Відомо, що сенсори дверей неправильно спрацювали та нанесли чоловіку потужний удар. Він втратив зуб, отримав синець та струс мозку.

Одразу після цього він почав судитися із туроператором. Лише зараз суд міста Сіетл задовольнив позов Османа та змусив Holland America Line заплатити йому 21,5 млн доларів збитків.

Адвокат чоловіка наголошував, що двері мали постійні проблеми, а Осман не єдиний, хто зазнав травму від дива техніки.

Зазначимо, що сама компанія не вважає себе винною та збирається оскаржити рішення американського правосуддя в інших інстанціях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Читайте також: За заперечення Голокосту 87-річну німкеню засудили до 10 місяців в'язниці

Нещодавно український пенсіонер відсудив у банка значно меншу, але теж непогану суму. Через проблеми із поверненням депозиту він отримав додаткову компенсацію у розмірі 10 тисяч доларів.