Сирійський паспорт на ім'я 25-річного Ахмада Альмохамада, який знайшли поруч з одним із смертників, підробка. Таку новину повідомляє сайт cbsnews.com з посиланням джерела в розвідці США.

"Чиновник сказав, що паспорт не містить правильні номери законного сирійського паспорта. А зображення не відповідає імені", - пишуть американські журналісти.

Вони додають, що підроблені документи могли надрукувати в Туреччині.

Раніше повідомлялося, що поліції Франції відомі імена трьох терористів-смертників. Однак, встановлено точно особу одного терориста. Це 29-річний Ісмаїл Омар Мостефа, він є громадянином Франції. Його вдалося ідентифікувати по відірваному пальцю, знайденому на місці вибуху.

Читайте також: Європейські міністри збираються на екстрену зустріч через теракти в Парижі

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Встановити особи всіх семи смертників вкрай важко. Адже вони підірвали себе вибухівкою і цілих фрагментів тіл майже не залишилося. МВС Сербії повідомило, що ім'я в знайденому паспорті належить біженцю, який приїхав в ЄС через кордон Сербії та Греції. Але чи ця людина причетна до вибухів - досі невідомо.