Поліція Франції оголосила в розшук Aбдeслaмa Сaлaxa (Abdeslam Salah). Його підозрюють у причетності до терактів у Парижі. Повідомлення розміщене на сторінках поліції в соцмережах.

Правоохоронні органи попередили, що Салах вкрай небезпечний. Відомо, що він уродженець Бельгії. Народився в Брюсселі у 1989 році. Зараз є громадянином Франції.

В ніч на 13 листопада у Парижі сталося декілька вибухів. За останніми повідомленнями кількість загиблих збільшилася до 132. Вже впізнані тіла 103 людей. Особи майже трьох десятків загиблих встановити поки не вдається.

Читайте також: Сирійський паспорт паризького терориста виявився фальшивкою

Декілька смертників привели в дію пояси "шахідів". Одного поліцейським вдалося застрелити. Зараз у Франції та Бельгії затримують їх посібників.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще