Російські слідчі провели ще одну справу проти українця.

Як повідомляє Апостроф, Москвовського суд засудив українця і росіянина за махінації з комерційною структурою.

Вони завдяки хитрому плану планували отримати більше двох мільйонів рублів. Для отримання такої суму зловмисники представилися депутатом російської Держдуми.

Вони планували незаконно укласти контракт на проведення будівельно-монтажних робіт в комплексі будівель палати російського парламенту.

У справі були замішані українець Постільга В.С і росіянин Найдин С.В. Вони отримали тюремні терміни. Громадянин України відсидить три роки у російській в'язниці, а росіянин - три з половиною роки.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Незважаючи на удавання з посадою депутата Держдуми, росіянин Найдич був помічником на громадських засадах одного з депутатів ДД РФ.

Їх затримали ще 14 серпня.

Читайте також: Головного свідка у справі Сенцова посадять в камеру з насильниками і рецедивіста

Нагадаємо, що в Росії українського режисера Олега Сенцова посадили на 20 років, Олександра Кольченка, який проходить у його справі - десять років, а головного свідка у справі Геннадія Афанасьєва - сім років.