Їдкою карикатурою відреагували соцмережі на пропозицію Кадирова бомбити ІДІЛ терористами, підвішуючи їх до безпілотника. Малюнок був опублікований сьогодні в акаунті "Усы Пескова" в Твіттер.

"Свого першого терориста я скинув з безпілотника в 16 років", - доповнена карикатура підписом.

Нагадаємо, що Путін розпорядився знищувати на місці всіх причетних до краху літака А321. А в свою чергу, Кадиров придумав для них більш витончене покарання.

"Безпілотний глава Чечні, або Безпілотний член Єдиної Росії", "Крилаті ра-а-а-кети, летять, летять, летять!", "Кадирлсон, у якого знесло дах", - коментують фото в соцмережі.

Читайте також: Рамзан Кадиров подарував гравцям КВК посади в уряді (фото)

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Я пропоную терористів при затриманні підвішувати до беспилотникам, атакуючим позиції Іблісского держави (так він назвав ІГІЛ - ред.), І скидати на голови спільників ", - написав Кадиров на своїй сторінці" ВКонтакте "." Ніякі судові засідання не потрібні ", - додав він.