Штаб "Ісламської держави", який розташований у місті Ракка, міняє свою дислокацію. Бойовики у великій кількості переїжджають до Іраку через чисельні атаки з боку міжнародної коаліції.

Місто Ракка було головним центром бойовиків і саме там знаходилось усе керівництво. Новою "столицею" "Ісламської держави" має стати Мосул в Іраку.

На саміті G20, на якому після французьких терактів зустрілися світові лідери, було ухвалене рішення підвищити інтенсивність обстрілів терористів. Саме через небезпеку перебування радикальні ісламісти тікають із Сирії.

В Іраку головна загроза миру на Землі також втратила підконтрольне місто. Місцеві курди із підтримкою американських командувачів витіснили ІДІЛ із міста Сінджар.

Читайте також: "Ісламська держава" планувала ще один теракт у Франції

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, саме "Ісламська держава" скоїла вибухи у Парижі 13 листопада. У той день загинули 129 людей.