Любов росіян до свого президента сягнула небувалої сили. Громадяни країни охоче скуповують іграшкового Путіна на Новий рік і не тільки.

Про це повідомляє Канал 24.

Подібні іграшки з'явились у магазинах ще на початку року. Першим став Путін, який сидить на ведмеді. Його продавали приблизно за 800 гривень. Виробники були шоковані величезним попитом, тому продовжили створювати такі сувеніри.

Наразі у колекції є Путін у вигляді Діда Мороза, Путін-каратист, м'який ведмедик із обличчям Путіна та навіть Путін, який ставить на коліна Барака Обаму.

Найбільш дивними іграшками є президент, обмотаний канатами, щоб коти могли точити свої кігті та розп'яття із Путіним замість Ісуса.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Читайте також: Росіяни ходитимуть в кінотеатри зі паспортами

Популярністю користуються не лише скульптури президента, а й одяг із підтримкою його політики. У центрі Москви продають футболки із написами "Підтримай Асада" та іншими агітками зовнішньої політики РФ.