Президент Польщі відвідає Київ з першим офіційним візитом 15 грудня цього року. Про це заявив міністр Канцелярії президента республіки Польщі - Кшиштоф Щерський. Повідомляє Польске Радіо.

Візіт до України стане останнім закордонним візитом президента Дуди в 2015 році.

Міністр додав, що Дуда приїде до Києва 14 грудня, але офіційні зустрічі, зокрема з президентом України Петром Порошенком, відбудуться 15 грудня. Окрім офіційних візитів у президента, заплановані зустрічі із польською діаспорою в Україні.

Читайте також:Країни Східної Європи занепокоєні зближенням між Росією та Заходом

Нагадаємо, Анджей Дуда – новообраний президент Польщі. Президент Дуда обрався будучи представником консервативної партії "Право та Справедливість". Його попередником був Броніслав Коморовський – представник центристської партії "Громадська платформа"

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще