У Парижі збільшилася кількість жертв в результаті терактів 13 листопада. Повідомляється, що тепер їх 130.

Про це інформує телеканал BFM TV.

Одна людина, що отримала важкі поранення, померла сьогодні. Інформації про особу загиблого немає.

Раніше стало відомо, що після серії атак співробітники правоохоронних органів знайшли біля концертного залу підозрілий автомобіль Volkswagen Polo. Усередині нього вони виявили паркувальний талон, який вивів оперативників на слід передбачуваних терористів у Бельгії.

У Брюсселі і його передмістях поліцейські провели ряд рейдів і затримали кількох підозрюваних у причетності до атак. Ще один можливий організатор нападів у Парижі був затриманий у Швеції раніше 20 листопада. Ним виявився 25-річний громадянин Іраку Мутар Мутанна Маджид.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читайте також: Je Suis Diesel: світ згадує пса-поліцеського, що загинув у Парижі (фото)

Нагадаємо, терористичні атаки були здійснені в Парижі і його передмісті Сен-Дені в ніч на 14 листопада. Був захоплений театр Bataclan, здійснено декілька вибухів біля Stade de France, також терористи напали на кілька ресторанів. Загалом постраждали близько 350 осіб.

Відповідальність за теракти узяло на себе угрупування "Ісламська держава".