Зачіска і вуса курдського воєначальника зробили його дуже схожим на Сталіна.

Нової "зіркою" інтернету став курдський воєначальник Хусейн Язданпана через схожість з радянським політичним і військовим діячем Йосипом Сталіним, пише Znak.

У соцмережах активно викладають фотографії Язданпана з підписами, як наприклад "Армія Курдистану цілком може дійти до Берліна з таким командувачем".

У Twitter подпісиваеют фотографію Язданпана лаконічно "Він повернувся".

Читайте також: 14 людей загинули у Туреччині після сутичок із курдами

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Хусейн Язданпана - заступник генерального секретаря Партії свободи Курдистану (курдського державного утворення у складі Іраку) і командир воєнізованих формувань пешмерга (курдських збройних сил).

Іракський Курдистан, який тісно співпрацює з США, є однією з найстабільніших зон Іраку. Він має статус широкої автономії і володіє правом утримувати власні збройні сили.

Нагадаємо, 12 листопада повідомлялося, що курди за підтримки американської авіації почали наступ на позиції бойовиків "Ісламського держави" в місті Синджар на півночі Іраку.