Депутат Держдуми РФ Євген Федоров звинуватив у страйку російських далекобійників Сполучені Штати. Із відповідним зверненням він виступив кілька днів тому.

За його словами, Америка намагається ліквідувати російську державність. Він порівняв ці протести зі страйком шахтарів на Донбасі наприкінці 80-х років. Федоров запевняє, що усіма діями російських водіїв координують американські спецслужби.

Сьогодні один із водіїв міста Краснодара спростував слова чиновника. Він навіть осмілився додати в ефірі радіостанції, що Федоров є нерозумною людиною.

Страйки по усій території РФ далекобійники розпочали більше тижня тому. Вони вимагають скасувати платню за користування федеральними дорогами.

Читайте також: Через Обаму в Росії сталося вбивство

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, під час одного зі страйків померла людина. Водій фури потрапив в аварію та збив автівки своїх колег.