Фінляндія планує заборонити перетин російсько-фінського кордону на велосипедному транспорті через контрольно-пропускні пункти Салла і Раю-Йоосеппі.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Підполковник Яакко Рітола з Прикордонслужби пояснив ініціативу заходами безпеки: на кордоні немає спеціальних смуг для велосипедистів - вони пересуваються серед легкових авто", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Міжнародний союз велосипедистів скасував російську гонку в Ялті

Згідно інформації, Фінляндії не подобається зростання числа прохачів притулку, які прибувають до Фінляндії та Норвегії на велосипедах через Росію. Перетинати кордон пішки наразі заборонено.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Якщо у Москві підтримають введення заборони, то залишиться єдиний КПП для велосипедистів - пункт Іматра.

Нагадаємо, у вересні цього року кілька сирійських біженців намагалися втекти через Росію до Фінляндії. Їх спіймали на кордоні і відправили в центр утримання іноземців.