12-річна дівчинка зі штату Індіана вбила свою мачуху Марію Торрес ударом ножем. На такий вчинок дитину підштовхнув вигаданий клоун.

Інцидент трапився ще влітку, однак лише зараз американський канал WSBT22 розповів про нього.

Клоун Laughing Jack є одним із персонажів сайту Creepypasta, який присвячений паранормальним явищам. Саме він сформував у голові дівчинки ціль вбити близьку людину.

Після удару ножем зведена матір дитини померла на місці. Лікарі поставили діагноз дівчинці - множина особистості. Напередодні вбивства вона говорила про свої проблеми батьку і благала його про допомогу.

Відомо, що одразу три кваліфікованих лікаря виявили у маленької американки проблеми із психікою. Однак жодна із 16 лікарень не взялася за лікування дівчинки. Судити її не можна, вони перебуває у дитячому слідчому ізоляторі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Невідомо, чи будуть виставлені звинувачення сайту, на якому клоун розповідав свої історії.

Читайте також: Неповнолітній убивця отримав вісім років в'язниці на Миколаївщині

Нещодавно у Росії дідусь вбив свого друга через дуже вагомі причини. Його товариш назвав себе американським шпигуном.