Координація дій між РФ і Францією в Сирії можлива лише за умови, що Росія буде наносити удари тільки по позиціях "Ісламської держави" .Про це повідомляє Главком.

Умови співпраці озвучив міністр оборони Франції Жан-Ів Ле Дріан в інтерв'ю радіостанції Europe1.

"У разі досягнення координації дій (з Францією) Росія повинна буде наносити удари тільки по загонах "Ісламської держави", не атакуючи позиції Сирійської вільної армії", - зазначив міністр.

Він акцентував на тому, що слід знайти необхідні форми координації дій, що і буде темою тижня з майбутніми переговорами президента Франції Франсуа Олланда з президентом США Бараком Обамою, а також з російським президентом Володимиром Путіним ".

Читайте також: Флагман французького флоту готовий до боротьби з терористами

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Необхідно, щоб країни спільно знайшли кошти для максимально ефективних дій. І потрібно, щоб сторони разом сказали: у нас єдина мета, єдиний ворог -" Ісламська держава ", - сказав міністр, уточнивши, що" координація можлива і без єдиного головного штабу " .

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що завтра - 23 листопада, флагман французького флоту авіаносець "Шарль Де Голь" буде готовий розпочати бойові операції проти Ісламської держави.