Секретар МЗС Німеччини Мартін Шефер заявив що введені Заходом економічні санкції проти РФ через анексії Криму не підлягають обговоренню або скасуванню. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Deutsche Welle.

Пан Шефер заявив, що уряд Німеччини виступив проти скасування штрафних заходів, введених відносно Росії у зв'язку з анексією Криму.

"Ці санкції абсолютно точно залишаються в силі і будуть продовжені", - сказав представник МЗС.

Читайте також: П'ять провідних країн домовилися продовжити санкції проти Москви

"Якщо якісь санкції і будуть обговорюватися, то дискусія торкнеться штрафних заходів, прийнятих у зв'язку з політикою Росії на сході України", - додав Шефер.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Також представник МЗС ФРН підкреслив, що країни ЄС можуть по-різному оцінювати конфлікт навколо України та представляти різні позиції з аналізу ситуації, що склалася. Але, не пізніше кінця січня 2016 року, всі 28 країн-членів Євросоюзу мають дійти спільного знаменника в своїх уявленнях про прогрес у справі реалізації мінських домовленостей і політичному врегулюванні конфлікту на сході України, і сформувати з цього політичні висновки.