Вертольоти Російської федерації не можуть евакуювати льотчиків збитого Су-24, тому що їх активно обстрілюють із землі.

Про це пише УНІАН.

"Одного із пілотів військового літака, збитого на кордоні із Сирією, захопили. Для евакуації льотчиків спрямували два вертольоти, які не можуть приземлитися через стрілянину", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Подробиці падіння літака: російського пілота захопили сирійські повстанці

Як стверджують джерела турецьких ЗМІ, обидва пілоти живі, проте раніше низка мас-медіа повідомляли про загибель одного із пілотів, та, навіть, публікували відео із неофіційних джерел, на якому видно тіло людини на землі, та місцеві жителі, які оточили його.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Dogan News Agency повідомило, що російські військові вертольоти беруть участь в пошуковій операції поряд із сирійсько-турецьким кордоном.

Згідно інформації, один із льотчиків вже у турецької поліції, а не в полоні у сирійських туркменів, доля другого уточнюється, але обидва пілоти за інформацією турецької сторони живі, розповів РБК співрозмовник в одній російських силових структур.

Літак впав в місцевості, населеній сирійськими туркменами. Раніше Туреччина заявляла Росії протести з приводу авіаударів, які наносяться по їхнім оселям.

Туреччина має зобов'язання по захисту сирійських туркмен - третім за чисельністю народом сучасної Сирії. Їхні збройні формування наразі борються із режимом Башара Асада.