Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров радить росіянам не їздити до Туреччини "з туристичною чи будь-якою іншою метою".

"Безвідносно до того випадку, який стався сьогодні, накопичується критична маса терористичних проявів на турецькій території. За нашими оцінками, це не менші загрози, ніж у Єгипті" – сказав Лавров у Сочі, коментуючи збиття російського військового літака турецькими військовими.

Лавров додав, що його візит до Туреччини 25 листопада скасовується.

24 листопада турецькі військові збили російський військовий літак Су-24, заявивши, що він порушив повітряний простір країни. Турецькі військові заявили, що літак попередили 10 разів перед тим, як збити. За повідомленнями, один із двох пілотів, які катапультувалися, загинув.

Читайте також: Ми не порушували повітряного простору Туреччини – Міноборони РФ

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Росія заявляє, що літак був збитий на території Сирії. Президент Росії Володимир Путін заявив, що збиття російського літака Су-24 в Сирії матиме серйозні наслідки для російсько-турецьких відносин.

Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив, що його країна має право захищатися у випадку, якщо порушується її повітряний простір.