У російському місті Ульяновськ хулігани напали на офіс пивоварної компанії Efes Rus, яка належить турецькій Anadolu Efes. Про це пише "Дождь".

Очевидці повідомляють, що нападники приїхали до офісу компанії на кількох автомобілях, після чого зірвали прапор і почали ламати двері в будівлю.

Турецький прапор закидали яйцями, а замість нього над будівлею підняли прапор Росії.

Також хулігани залишили на території підприємства образливі написи стосовно турецького президента Реджепа Таїпа Ердогана.

Читайте також: Російський Генштаб припинить контакти по військовій лінії з Туреччиною

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Місцеві ЗМІ інформують, що серед нападників був активіст ульяновського відділення КПРФ Денис Горєлов. У своєму мікроблозі у Twitter Горєлов написав, що партія не організовувала цю акцію. За його словами, це позиція цивільних людей.

Напади пов'язують з інцидентом на кордоні Туреччини з Сирією, в ході якого турецькі ВПС збили російський бомбардувальник Су-24.

Повідомлялося, що перед цим турецька сторона 10 разів попередила пілотів російського бомбардувальника, перш ніж збити його.