Сьогодні на сайті хеві-метал групи "Кипелов" з'явилося повідомлення її лідера, вокаліста і композитора Валерія Кіпелова про те, що він вирішив записатися добровольцем в армію і відправитися на війну з ІДІЛ. Про це пише Сolta.ru.

Під заголовком "Я припиняю свою діяльність" Кипелов пише: "У світлі подій у моїй країні, я не можу залишатися осторонь і дивитися як глумляться терористи ІДІЛ, і збитий російський літак владою Туреччини став останньою краплею. Я складаю свою гітару, і завтра записуюсь добровольцем в сухопутні війська проти ІДІЛ ".

Читайте також: Держдума звинуватила Туреччину у підтримці ІДІЛ через збитий літак

Кипелов також запрошує приєднатися до його ініціативи і оголошує місце і дату збору - 27 листопада.

"Разом ми помстимося за Росію і допоможемо зупинити розмноження Ісламу по всьому світу. З нами Бог", - підсумовує музикант.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Але, концертний менеджер групи Євген Одинцов спростував цю інформацію.
За його словами, Кипелов не збирається припиняти свою музичну діяльність і тим більше їхати воювати в Сирію проти "Ісламської держави", а фейкові повідомлення вже було видалено.