Найбільші російські туроператори призупинили продаж путівок до Туреччини після відповідних рекомендацій Міністерства закордонних справ РФ і Ростуризму.

"У зв'язку з повідомленням Ростуризму від 24 листопада 2015 реалізація туристських продуктів за напрямом "Туреччина" припинена", - повідомили в Coral Travel, пише Інтерфакс-Україна.

Про призупинення продажів завила і генеральний директор туристичної компанії Пегас Туристік Ганна Підгірна. Туроператори "Бібліо Глобус" і TEZ Tour також повідомили про призупинення продажів турів до Туреччини.

Разом з тим, Федеральне агентство РФ з туризму також рекомендувало російським туристам утриматися від відпочинку в Туреччині, а туроператорам призупинити просування і реалізацію туристичних продуктів і послуг.

Читайте також: Турецькі військові не знали, чий Су-24 збивають - Ердоган

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

І в той же час, російські авіапасажири почали здавати куплені раніше квитки на рейси до Туреччини. Зокрема, заявки на повернення подали 20% пасажирів, які купили квитки за п`ять днів. Про відмову росіян від поїздок до Туреччини МІА "Росія сьогодні" повідомив гендиректор одного з агентств з продажу квитків.

Напередодні винищувач ВПС Туреччини F-16 збив російський Су-24, який порушив повітряний простір країни. У НАТО підтримали Туреччину, зазначивши, що вона має право на захист своєї території, але при цьому закликали зробити все необхідне, щоб уникнути конфронтації через цей інцидент.