Німецький журналіст Матіас Дерш з газети Ruhr Nachrichten, яка виходить в одному з найбільших міст Німеччини Дортмунді, здивувався паролю в прес-центрі стадіону в місті Краснодар, де німецька "Боруссія" зіграє з місцевим однойменним клубом в рамках 5-го туру групового турніру Ліги Європи.

На своїй сторінці в Твіттері Дерш написав, що символи пароля збігаються з датою початку і закінчення війни між Німеччиною і Радянським Союзом у 1941-45 роках.

"Пароль від wi-fi в прес-центрі -" 19411945 ". Звичайно, можливо, це просто збіг", - написав Дерш у своєму Твіттері.

Читайте також: Шоколадний Путін може потрапити до книги рекордів Гіннесса (фото)

Примітно, що новина про твітти німецького журналіста, розміщена на порталі російського видання "Спорт-Експрес", викликала іронічні коментарі з боку користувачів: "Щоб не розслаблялися", "Краснодару респект!", "Випадковості невипадкові.))) Відмінний жарт", " Пам'ятаємо! Спасибі, Краснодар, за пам'ять наших дідів ПЕРЕМОЖЦІВ !!!!!!!!!!!!! "

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу В Україні оновили правила для виїзду за кордон Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, що "Боруссія" лідирує в групі С з триочковим відривом від "Краснодара". У першій зустрічі команд у Дортмунді господарі були сильнішими - 2: 1.