На фестивалі "Свято шоколаду" в Санкт-Петербурзі російські кондитери представлять шоколадну скульптуру президента РФ Володимира Путіна в натуральний зріст.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Популярність нашого президента в світі досягла рівня, коли можна сказати, що він один з найпопулярніших людей в світі", - заявляє співорганізатор фестивалю Михайло Любченко.

За його словами, ця акція аполітична і не не має ідеології.

"Ми просто вирішили відлити скульптуру Володимира Володимировича в натуральну величину. Ми подивилися у відкритих джерелах і з'ясували, що наш президент важить близько 70 кг і зростання у нього близько 170 см. Наша статуя вже важить 77 кг і зростом 172 сантиметри. При цьому, наскільки нам відомо, в світі ще не було шоколадної скульптури світського лідера країни таких розмірів. Ми зараз готуємо заявку в книгу рекордів Гіннеса ", - розповів Любченко.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Штурман збитого Су-24 має намір "віддати туркам борг" (відео)

Його не бентежить, що зріст скульптури Путіна вище, ніж у справжнього президента.

За словами співорганізатора фестивалю, шоколадний Путін буде посміхатися і показувати великий палець. Можливо, біля ніг російського президента буде сидіти шоколадна собака.