У Німеччині поліція затримала торговця, у якого купили зброю терористи, що напали на людей в Парижі 13 листопада.

Зокрема, він продав два автомати Калашникова китайського виробництва та два югославських автомати "Застава М 70", які використовували під час паризьких терактів, передає 112.ua з посиланням на Bild.

За даними джерел, 7 листопада якийсь Саша В. продав зброю "арабу з Парижа" без зазначення імені - такий запис торговець зробив у своєму смартфоні.

Повідомляється, що він родом з міста Магштадт. Мав свій торговий майданчик у "темній частині" інтернету. Під час обшуку в будинку торговця виявили 16 одиниць вогнепальної зброї.

Читайте також: Німеччина відправить військову техніку для боротьби з ІДІЛ

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо, що виконавці терактів у Парижі отримали зброю за замовленням з Німеччини через інтернет.

Ввечері 13 листопада в Парижі і передмісті відбулася серія терактів, внаслідок яких загинуло, щонайменше, 130 осіб. Ще 352 людини отримали поранення.