У столиці республіки Татарстан, місті Казань, підприємці вирішили заробити гроші, продавши квадратні метри нерухомості, яких немає. Про це повідомляє BBC.

Приводом для розслідування місцевих прокурорів була стаття у регіональних ЗМІ про інцидент. Компанія, яка займалась будівництвом житлового будинку, почала реалізацію квартир на 10-18 поверхах, хоча за планом будівля мала лише дев'ять рівнів.

"Ми виявили, що підприємці дійсно реалізовували нерухомість на поверхах, яких і не були у проекті", - заявили представники прокуратури.

До правоохоронців також звернулись п'ятеро осіб. Вони сумнівались у законності своїх документів. Сама є компанія припинила будівництво, а покупці так і не отримали квартири. Гроші вкладникам також не повернули.

Прокурори направили слідчим відповідні папери і вимагання провести розслідування. Компанію збираються судити за шахрайство в особливо крупних розмірах.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: Новоросійські козаки спалили прапор Туреччини (відео)

Зазначимо, що забудовники не рідко обманюють своїх інвесторів. Бувають випадки коли вони взагалі тікають за кордон, а замість новобудови місто прикрашають залишки роботи будівельників.