На засіданні Ізборського клубу планету Марс оголосили територією російської православної церкви.

Так, консервативні публіцисти Ізборського клубу і православні активісти "Сорока сороків" у присутності архімандрита Сильвестра Лукашенко вирішили не допустити на Марс інші релігії, передає Комерсант.

"Свята Русь майбутнього - це воцерковлений народ з потужною армією і промисловістю, православними комп'ютерами. Марс буде канонічною територією РПЦ, а сектантів ми туди не пустимо ", - заявив глава Асоціації православних експертів Кирило Фролов.

Читайте також: Заступнику мера відпустили гріхи прямо на сесії

При цьому поки Марс залишається лише в проекті просвіти російським православ'ям, "русский мир" займається порятунком Донбасу та Сирії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Якщо" ЛНР" і "ДНР "передадуть хунті, там почнеться геноцид російського народу і ми втратимо Крим. Перемігши в Сирії, де ми боремося за порятунок русофільських сирійських християн, потрібно буде повернутися до проблеми Донбасу ", - додав Фролов.