Філіппінські моряки вбили вісім чоловік, підозрюючи їх у причетності до "Ісламської держави". Інцидент стався під час стрілянини на півдні Філіппін.

Новина повідомляє Al Jazeera.

Стрілянина між між морськими піхотинцями Філіппін і прихильниками ІДІЛ відбулася в четвер недалеко від міста Палімбанг, Філіппіни.

За даними бригадного генерала Еммануеля Саламат, вбиті прихильники ІДІЛ були філіппінцями. Можливо, серед них були і індонезійці.

"Наші піхотинці прямували до підозрюваних з метою їх заарештувати, проте вони відкрили вогонь і почалася стілянина", - додав бригадний генерал.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Читайте також: Скандальний ролик від імені ІДІЛ зроблений в Росії

"Ми отримали інформацію, що вони готували бомби і залучали до своєї групи нових людей, тому правоохоронні органи почали проти них операцію", - додав він.

Наголошується, що вбиті терористи належали до угруповання "Ансар аль-Халіфа", яка заявляла про свою причетність до ІГ, а також їх лідеру Абу Бакра аль-Багдаді.

Морські піхотинці також вилучили у бойовиків два автомати, пістолет, рації, і документи.